Tekstschrijver voor de Bouw en de Vastgoedsector

De bouwwereld, een terrein vol interessante verhalen. Met innovatieve bedrijven, baanbrekende projecten, nieuwe technologieën en vooruitstrevende aanpakken. Verhalen om te delen met lezers, klanten of medewerkers. Op zoek naar een tekstschrijver voor de bouw- en vastgoedsector.

Het juiste verhaal

De essentie goed op papier krijgen? Ontrafelen en verhelderen!  Laat dat nu de insteek zijn van mijn werk als journalist en tekstschrijver. Met mijn adviserende en bouwkundige achtergrond herken ik daarnaast ook de juiste onderwerpen en toon.

Nieuwe teksten nodig voor je bouwbedrijf, projectwebsite, brochure of magazine? Ik denk graag in een vroeg stadium mee. Welk verhaal past bij jou, je bedrijf en je doelgroep?

Interviews met betrokkenen uit bouwbranche

Zo verschijnen mijn artikelen onder meer al jaren in IndustrieBouw, het vakblad voor de utiliteitsbouw, projecten en industriële gebouwen. Een gewaardeerd referentiekader en inspiratiebron voor de bouwbranche. Meestal komen deze artikelen tot stand op basis van interviews met betrokkenen. Ook op locatie.

IndustrieBouw, vaktijdschrift voor utiliteitsbouw 

 “…Informatie en achtergronden over actuele bouwprojecten in Nederland. Een blik voor en achter de schermen van onder andere omvangrijke projecten. Bouwwerken voor utiliteit, industrie, kantoren, bedrijfsruimten, logistieke centra, overheidsgebouwen en de agrarische sector. Onmisbaar dus voor professionals, die zich bezighouden met de bouw van bedrijfsmatig vastgoed en utiliteitsbouw. Met scherpe analyses worden hierin bouwprojecten in de utiliteit beschreven. Zo onderscheidt zich elke uitgave van IndustrieBouw. Met helder inzicht in het specifieke bouwproces, bouwkundige zaken, de architectuur, het materiaalgebruik, duurzaamheid en energiebesparing…”.

“…Thema’s als: duurzaam bouwen, kostenbesparing, herbestemming en revitalisering komen regelmatig aan de orde. Aandachtspunten die zeker ook hoog genoteerd staan op de wensen- en eisenlijst van projectontwikkelaars, bouwers en eindgebruikers. Bij iedereen eigenlijk. Schrijven voor bouwwereld en vastgoedsector….”

Share