Welkom in Eilandrijk, verkoopbrochure nieuwbouw Rijswijk Buiten

The estimated reading time for this post is 72 seconds

 

Eilandrijk, speciaal voor mensen die weten wat ze willen. Een mooie karaktervolle luxe woning met een eigen tuin. In een duurzame, weelderige, groen en ruim opgezette waterrijke wijk. Met volop plek om te ontdekken, te ontspannen, te spelen en te genieten. Eilandrijk vormt samen met de andere eilanden van Sion Zuid één van de parels van het plan RijswijkBuiten.

Dit kleinschalige nieuwbouwproject telt 29 royale woningen; 2 watervilla’s, 8 twee-onder-éénkap villa’s en 19 herenhuizen. Een rijke variatie van typen woningen met herkenbare stijl- elementen.

Collectief terras aan het water

Tussen de villa’s ligt een collectief terras aan het water, met zicht op de oude schoorsteen en de waterpartijen van Sion. Sion kenmerkt zich door zijn geschiedenis van het kloostercomplex en de buitenplaats. Vroege bebouwing is bijna verdwenen, maar enkele bouwwerken en watergangen herinneren u aan de rijke historie van dit gebied. Deze cultuurhistorische elementen komen terug in de specifeke identiteiten van de buurten. Een knipoog naar het meest recente verleden van dit gebied. Zo begeleiden niet alleen terrassen de oevers, maar ook enkele nieuwe tuinkasten. Een verwijzing naar de voormalige glastuinbouw in dit gebied.

Kenmerkend voor de buitenplaats zijn ook de siertuinen, veelal uitgevoerd met hagen. U vindt er ook groene woonpaden terug waar de auto zogezegd te gast is. En waar vindt u tegenwoordig nog fruitbomen terug langs de wandelpaden? Jawel, in RijswijkBuiten!

Bekijk hier de volledige versie van mijn teksten  Eilandrijk verkoopbrochure tekst Desiree Scheid

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *